maanantai 8. kesäkuuta 2009

Puii

Oon tänään laitellut valmiiksi Black Outin ja Boogeymanin myyntipakettia. Oon kyllä melko ajoissa. :D Kirjotin myyntisopimukset valmiiksi, pussitin ruokaa ja laitoin kaikki muut paperit (sukutaulut, hoito-ohjeen yms.) valmiiksi muovitaskuun. Laitoin myös mainoksen Suomen Marsuyhdistyksestäkin jos vaikka Meri innostuisi liittymään sinne. :)

Pitäisi tehdä yksi artikkelikin loppuun; Syväluotaus marsujen tavaroiden hankintaan. Siitä tulee hieno ku valmistuu x) Sivuston puolelle ehkä tulee sitten siitä.

Suunnittelin tänään vähäsen kasvattajakatselmointi ryhmiäni. Tää B-poikue oli kerrassaan hyvätasoinen kasvattajakatselmointia ajatellen - voisin käyttää niistä periaatteessa ketä tahansa katselmoinnissa! :) Ei niistä sertimonstereiksi ole kyllä, paitsi ehkä Biancasta. A-poikueesta Apupala on ihan potentiaalinen, mutta Alkupalasta en tiedä.

Meillä odotellaan nyt Amarillon Doris Dayn rex vaaveja :) Masu on kasvanu huimasti, joten ei luulisi enää kauaa menevän. Lisäksi odotellaan Alkupalan mahdollisia lilac abyjä. Kaksi muutakin naarasta on nyt uroksella, mutta niillä kyllä vielä menee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti