maanantai 29. kesäkuuta 2009

Bye Bye BB

Tehtiin eilen pieni retki autolla Vantaan Tikkurilaan ja tavattiin Aida siellä. Aidalla oli mulle Saksasta tuotu iso kuuden marsun puluboxi ja valkoiseksi maalattuja taikakuutioita. Minulla oli Aidalle 2 aaltomuovilevyä ja 2 marsua. Milka (Alkupala) lähti uudestaan sulhoilemaan, koska ei ollut tiinehtynytkään Artusta. Milkan sisko (Apupala) juuri pyöräytti samasta uroksesta hienoja poikasia. :)

Milkan lisäksi Aida otti BB:n (Bubble Babblen) mukaansa. Kotona meni laumajärjestys uusiksi, koska Lumikin laumakaverit tosiaan lähtivät Aidalle. Pistin meidän kastraattipojan, Remun, Lumikin kaveriksi ja siitäkös Bianca sai hepulin: "MISSÄÄÄÄ ON MUN ISIIII?!" Surkeaa kuikutusta isille, joka on vain kerrosta ylempänä hölmistyneenä näistä tunteenpurkauksista.

Tällee vielä ihan Off Topic kerrottakoon, että B-poikueen lapset pitivät Remua jonkinlaisena kiipeilytelineenä. En ole aikaisemmin nähnyt tällaista järjestäytynyttä kiipeilyä toisen marsun päällä, mutta kaipa Remu on niin vakaa fyysisestikin, että sen päällä kelpaa keikkua. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti