lauantai 12. joulukuuta 2009

"Vain elämää, ei sen enempää.."

Eilen Heidi ja lainauros-Barbaari lähti Aidan ja Sadun kanssa Ruotsiin näyttelyihin. Reissulta on tarkoitus kotiutua huomenna myös golden agouti roan naaras. :)

B-pojat (Boogeyman & Black Out) tulivat keskiviikko iltana hoitoon. He kotiutuvat myöskin huomenna. Black Outilla oli puhjennut kaihi ja samoin veljellä on alkavaa kaihia. :( Myöskin poikien siskolla Bubble Babblella puhkesi kaihi toiseen silmään. Tällä hetkellä ainoastaan Bianca on kaihiton, mutta senkin silmät olisi hyvä tutkia. Biancalla on todella paljon jalostusarvoa, koska sen isä kuoli tässä jokin aika sitten eikä Suomessa ole muita sen jälkeläisiä enää. Isä on kaiken lisäksi myös suklaa, mikä tekee Biancasta suklaakantajan. Tietenkin jos tytöllä on kaihia niin se on jalostuksellisesti arvoton..

Ciljaa ja Rosia on nyt totutettu yhteen, koska ne menevät samaan kotiin tammikuussa. Rosi on höykyttänyt Ciljaa oikein kunnolla ja ihan aiheetta. :( Ciljalta löytyi muutamia pieniä haavoja ja korviakin oli merkkailtu.

Lisäksi Remu on nyppinyt alaselkänsä karvattomaksi. :( Alkaa ikä painaa, mutta onhan poika jo 4½-vuotias. Kaikki marsut loishäädettiin ja pestiin noin kuukausi sitten, joten loisia ei ainakaan ole kyseessä. Rasvattiin poitsun peppu ja syötettiin sille helokkiöljyä, koska kyse luultavasti on vain kuivasta ihosta. Remulla on ollut aina hiukan kuiva iho, mutta nyt vanhemmiten se on näköjään mennyt noin pahaksi. On inhottavaa nähdä rakas marsu noin karseessa kunnossa, vaikka kyseessä on vaan karvanlähtöä.. Yleiskunto on muuten hyvä, ruoka maistuu ja paino ei ole laskenut. :)

Mutta sain vihdoinkin tilattua itselleni käyntikortteja! Nyt löytyy mistä antaa mm. näyttelyiden yhteydessä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti