lauantai 5. joulukuuta 2009

Grand Gala '09

Palkintopystejä oli jaossa taas!

Edellisenä iltana Nora M. oli tuonut minulle yhden ridgen kuljetettavaksi Lohjalle ja takaisin. Aamulla heräsin suht varhain, pakkasin tavarat & marsut aukoon ja eikun matkaan kohti Lohjaa! Ajoin tällä kertaa aivan yksin ja kauimmaksi kuin ikinä (Porvoossa oon kerran käyny yksin autolla, liukkaalla radalla.) Antti-muru oli antanut navigaattorinsa minulle, mutta arvatkaa vaan sekosko se just Lohjan kohdalla.. -.- Pian huomasinkin olevani Nummi-Pusulassa!! Otti ihan hirveesti kaaliin ja navigaattori oli aivan pihalla. Lohjan ja Nummi-Pusulan väli on vielä tosia pitkä eikä pitkään aikaan pääse kääntymään.. Siinä sitten kattelin kelloa hermostuneesti, mutta lopulta pääsin vetämään jossain auton ympäri. Nousin ylös sitten heti ensimmäisestä Lohjan viitasta eikä navigaattori tunnistanut sitäkään tietä! Hetken päästä pääsin vielä puhaltamaan poliisien puhallusratsiassakin (ensimmäistä kertaa ikinä!) Ajelin Lohjan keskustassa ja Navigaattori huuteli koko ajan omiaan (mm. neuvoi kääntymään vaikka rakennuksen läpi..), mutta lopulta pääsin perille!

Olin lupautunut näyttelyissä vetämään väliaikakisan sekä myymään arpoja. Väliaikakisan vetäminen alkoi olla jo tuttua puuhaa, mutta töppäilinpäs siinäkin. Onneksi saatiin laskettua kaikille äänet oikein ja voittajat saatiin selville. Arvatkin saatiin myytyä viimeistä myöten. :)

Omien marsujeni näyttelytulokset eivät olleet mitenkään ihmeellisiä. UML Bianca 8/8, Orion 6/8, Heidi 4/8. PET Bianca 94p ja Cilja 93,5p + Kupa. Tärkeintä tässä näyttelyssä oli kuitenkin saada Jens Lindgreniltä arvostelut abyilleni. ;)

Sain myös suoritettua tehtäviä pet-tuomarikoulutusta varten. Ollaan kyllä vielä tosi alussa koulutuksen suhteen, mutta hiljaa hyvä tulee. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti