maanantai 31. elokuuta 2009

Marsuviikonloppu ja PiNan Elonäyttely '09

Perjantaina lähdin puoli kuuden aikaan junalla Tamperetta kohti. Aida haki minut Tampereen asemalta ja suunnistimme Ikaalisiin. Pääsin vihdoinkin katsomaan Aidan ja Mikan uutta asuntoa ja ennen kaikkea marsuhuonetta! On se hieno ja marsula täynnä elämää. :) Illalla syötiin Mikan tekemää perunamuussia (nom nom nom....)

Lauantaina aamupäivällä puunattiin marsuja Pinan näyttelyitä varten ja sitten lähdettiin Aidan kanssa Ideaparkkiin shoppailemaan. Satoi vettä ja mulla oli tietenkin reikä kengän pohjassa eli sukka kastu aivan läpimäräks kylmästä vedestä. Noh, heti vaan uusia kenkiä ostamaan ja ostin Mekasta punaiset tennarit, jotka maksoi 15€. Kaupoista tarttui mukaan myös 2 punaista lankakerää mun tulevia legginssejä varten (Aida lupasi tehdä), 2 pussia Lottieta ja vihreä pitkä neulepusero isolla kauluksella. Aida osti kengät ja kehykset. Voi olla, että joku tavara unohtui, mutta ei voi mitään. Käytiin välipalalla Arnoldsissa syömässä Bagelit, minä söin savulohella ja Aida savuporolla.

Takaisin tullessa vastaan tuli yhteensä kuusi poliisiautoa pillit päällä! Eikä me vieläkään tiedetä, että mitä siellä oli tapahtunut. Kerrassaan mystistä. :D Illalla syötiin tortilloja saunan jälkeen - nam!

Aamulla olikin aikainen herätys minun mittapuulla. Vähän yli kuusi nousin ylös ja kävin pakkaamassa marsut ja loput tavaroistani. Seitsemän aikaan lähdimme kohti Lempäälää. Paikalle saavuttuamme Aida ja Mika alkoivat pystyttää Aidalle myyntikaarta, jonka hän oli tehnyt päättötyönään.

Näyttelypaikka oli mukava. Sain luettua aika paljon mun Twilightia kun ei ollu niin montaa eläintä näytettävänä. Ihan hyviä pisteitäkin me saimme, mutta jäi ärsyttämään kun en putsannut Biancan korvia tarpeeksi hyvin ja siitä meni sitten turhia pisteitä. :( Kun olin ajatellut, ettei nää pienet kuitenkaan pärjää kun ovat vielä niin pieniä, mutta pärjäspä ne ihan hyvin. Ideana oli vaan harjotella näyttelyitä ja laudalla oloa ihmishälinässä.

PiNa on tietääkseni harvoin järjestänyt marsuille väliaikakilpailuja, joten nyt pidettiin Aidan kanssa niitä jopa kaksin kappalein. Marsujen kurkunsyönnissä palkitsimme 8 ja marsuaiheisessa tietokilpailussa palkittiin kaikki jotka saivat 6 pistettä kymmenestä tai enemmän. Kupat jälkimmäisessä annettiin marsuaiheisestä piirroksesta vastauspaperissa ja oikeasta vuosiluvusta mitä tehtävässä haettiin. Toivottavasti tästä "uudesta" väliaikakilpailusta pidettiin. :)

Mutta meidän marsujen näyttelytulokset:

Heidi 3kk 94p (pisteitä meni ku oli melko massaton ja pieni)
Bianca 3kk 94,5p (korvat oli likaiset.. ;/)
Gloria 16kk 93,5p (olisi voinut olla kiinteämpi)
Lumikki 16kk 93,5p (olisi voinut olla kiinteämpi)
Kalle 35kk 95,5p + PPM4 (hilsettä)

Sain Carolinalta kyydin kotiin Helsinkiin. Mukana oli myös Linda. Matka sujui hyvin ja nopeasti syvällisiäkin asioita keskustellen. Todella mukava kotimatka oli :) Kotiin päästyäni olinkin sitten ihan PuhkiPoikkiPinossa. x)

Kuvia näyttelyistä: http://s257.photobucket.com/albums/hh203/tavutus/Nayttelyt/PinaSyys-09/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti