sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Hei hei Remu..


Allstars Flaming Moe lähti vihreämmille niityille perjantaina. Ikää herralla olisi tullut ensi kuussa kuusi vuotta täyteen.. Papalla oli jo kaikenlaista vaivaa ollut tässä vuosien mittaan, mutta nyt totesin että saa riittää kun ei elämä ollut enää elämisen arvoista.

"Remu" oli mun ensimmäisiä marsujani. Aapon (FIN MVA Absolute Poppet's Gold Jewerly) kanssa saapuivat minulle tammikuussa 2008 ja sen jälkeen Remulle onkin sattunut ja tapahtunut kaikenlaista. Heti ensimmäisenä iltana se päätti pompata kokemattomista käsistäni lattialle, seuraavaksi löysin sen kyljestä patin, joka sitten leikattiin. Seuraavaksi vuorossa olikin kastrointi ja sen tuoma ripuli tuoreruokia syöttäessä. Sitten tulivat iho-ongelmat, jotka jatkuivat Remulla viimeiseen päivään asti kausiluontoisesti. Eläinlääkärin tutkimuksissa ei kuitenkaan koskaan selvinnyt mitään. Mutta Remun ongelmat eivät loppuneet tähän.. Vuosi sitten sillä katkesi mystisesti sekä ylä- että alahampaat ja alahampaat eivät koskaan kasvaneet takaisin. Eli syöminen ei ollut hirveän helppoa, mutta kyllä Remu oppi. Ja lopulta yksi kynsikin Remulta katkesi hurjannäköisesti sen pudotessa taikakuutiota päin.

Loppua kohti Remu laihtui kovasti ja painoi lopulta enää 675g, vaikka puolta vuotta aikaisemmin oli painanut lähes kilon vielä. Karvat oli syöty ja nypitty suuresta osasta takaruumista. Maha oli menny sekaisin ja Remu vaan mökötti. Lopetuspäätös oli helppo tehdä, joskin raskas toteuttaa.. Vielä raskaampaa oli jättää pappa eläinlääkärin pöydälle tuhkausta varten.. Mut nyt Remulla on hyvä olla. ♥

Syntynyt 06.07.2005, kuollut 17.06.2011. Allstars Flaming Moe.


Neljä sukupolvea marsuja.
Kick Knot "Kick", NordJV-09 FIN MVA Maailman Hei-Huppari "Heidi", FIN & SWE MVA Tirlittanin Yu Yu Hakusho "Juju" sekä Allstars Flaming Moe "Remu."
Eli poika, pojan äiti, pojan äidin isä, pojan äidin isän isä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti